Öncelikle bisküvileri paketimden çıkarıp bir mutfak robotuna yerleştirin. Sonra bisküviler un kıvamına gelinceye kadar robottan çekin. Toz haline gelen bisküvileri genişçe bir kaba koyun ve içine yumuşak tereyağı veya margarin ı koyun. Daha sonra sırasıyla kakaoyu, sütü, cevizi ve pudra şekerini içerisine koyup iyice yoğurun.
Yaklaşık 5-6. Dakika kadar yeterli olacaktır. Biraz yoğurmanızda fayda var. İyice yoğurduktan sonra hamurdan küçük küçük parçalar koparın ve avucunuzun içinde yuvarlak bir şekil verin. Sonrasında üzerini Hindistan cevizine bulayın. Kakaolu bisküvi toplarını buzdolabında veya serin bir yerde muhafaza ediniz. İsterseniz içine bir paket bitter çikolatayı benmari usulü eritin ve içine koyun böylesi çok daha güzel oluyor. Yerken yoğun bir çikolata tadı alacaksınız. Süslemesini isterseniz erimiş çikolata sosuna batırıp sonra fındıktan biraz döküp veya Antep fıstığı esmesi de buluşabilirsiniz ya da hepsinden birkaç tane yapıp renkli bir tabak çıkarın. Kakaolu bisküvi toplarınız hazır.
Afiyet olsun.