İçin ilk baş kakaolu bölümü yapma ile başlamalıyız. Bu yapacağımız kakaolu karışım biraz katı bir karışım olmaktadır. Bu sayede kolay kıvrılabilir. İlk olarak derin bir kaba sütü koyup içine un, şeker ve kakaoyu koyup tencereyi ocağa koymadan önce iyice karıştırın. Bu durum topaklanmayı önlemektedir. Sonra homojen bir şekilde karıştığına emin olduktan sonra ocağa koyup durmadan karıştırmaya devam ediyoruz. Kıvamı koyu bir hal aldıktan sonra birkaç dakika kaynaması için bekliyoruz. Birkaç dakika kadar kaynadıktan sonra ocaktan alıyoruz.
Sonra fırın tepsisinin içine bolca Hindistan cevizi yayıyoruz sonra üstüne yapılan puding karışımımızı döküp eşit şekilde yayıyoruz. Tepside bulunan karışımı dolaba donması için koyuyoruz. Bu sırada krem şantimizi süt ile çırpıp bunları da dolaba koyup dinlenmeye bırakıyoruz. Beklemesi için yeterli süre geçtikten sonra krem şantiyide üstüne eşit bir şekilde yayıp rulo haline getirmeye başlıyoruz.
Kakaolu Sarma servis için hazır.
Afiyet olsun.